Login

Lost your password?
Don't have an account? Sign Up

-APK-keuring

Voldoet uw auto aan de wettelijke veiligheids- en milieueisen? Kom langs voor een keuring, Dit geldt voor iedere auto ouder dan 3 jaar. Wij controleren onder andere het uitlaatsysteem, de remmen, de banden en de verlichting van uw auto, zodat u weer voldoet aan de normen van de keuring.

-Diagnose

Hoort u rare geluiden in uw auto? Is er iets mis maar u weet niet wat? Doe gelijk een check-up! Met onze diagnose weet u gelijk waar u aan toe bent. Voorkom het onnodig vervangen van dure onderdelen. Zo kunt u zonder ergernis weer veilig en zonder zorgen de weg op!

-Stuurinrichting en -ophanging

Vaak lijkt dit een onschuldig probleem, maar is eigenlijk heel belangrijk. Problemen met de stuurinrichting kan een groot gevaar vormen op e weg. Als uw stuur instabiel aanvoelt, naar een kant overhelt of piepende geluiden maakt, is het zeker verstandig om even langs te komen. Wij controleren uw stuur en richten deze, indien nodig, opnieuw in.

 

-Airco service

Met een goed werkende airco bent u een stuk comfortabeler onderweg. De airco zorgt voor een aangename temperatuur en voorkomt beslagen ramen. Een airco zal na verloop van tijd minder goed koelen als u hier niet op tijd bij mee bent ontstaan er dure reparaties. Daarom is het belangrijk om dit regelmatig te laten controleren.

-Bandenspanning en -profiel

Met de juiste bandenspanning verleng je de levensduur van je banden. Het is belangrijk dat uw banden de juiste luchtdruk hebben, als de druk te laag of te hoog is, heeft dit een negatief invloed op de prestatie van uw banden.  Het is daarom belangrijk om dit regelmatig te laten controleren.

-Onderhoud & Reparatie

De onderhoud van uw auto is erg belangrijk., zo voorkomt u hoge reparatiekosten. Breng uw auto minimaal 1 keer in het jaar langs voor de onderhoud. Wij zijn er voor alle type auto’s. U kunt bij ons terecht voor uiteenlopende auto onderhoud- en reparatiebeurten.